Fournituren.nl in Zwanenburg

Zwanenburg.....waar ligt dat nu weer? Wel, ergens in de polder nabij Schiphol. Gelukkig heb ik een tomtom voor in de auto...en blijkt het maar een goeie 17 minuten rijden te zijn. In Zwanenburg op, natuurlijk,  de Zwanenburgerdijk blijkt de verkoopruimte te zijn van de webwinkel www.fournituren.nl.

Op fb had ik gelezen dat er vandaag, zondag 10 maart loodsverkoop zou zijn en aangezien mijn vlieseline bijna op was en ik zo driftig op zoek ben naar een mooi blauw/wit/grijs boordje of elastisch band heb ik mijn zondagochtenduitslaap ochtend maar uitgesteld, wekker gezet en hup op pad.

De TomTom was goed te volgen En iets over 10 uur was ik al ter plekke. Voor de loods was ruimte om te parkeren en dat was erg fijn want die dikke regenbui was ook meegereisd.

De grote loodsdeur was al open geschoven en binnen waren al meerdere dames en een enkele heer druk bezig met het verzamelen van van alles en nog wat aan naaispulletjes.

Bij de ingang stonden kleine mandjes waar we alles in konden verzamelen. Dus mandje gepakt en hup aan de slag.

Fournituren.nl verkoopt veel verschillende soorten vlieseline, in strijkbaar en innaaibaar. Duur en eigen merk, een heel stuk voordeliger. En gelukkig ook de vlieseline voor stretchstofjes. Heerlijk spul. Zo, eerste 2 pakjes lagen al in het mandje. Ik wilde ook graag weer een rolletje wondertape (voor wie het nog niet weet: heel fijn smal dubbelzijdig plaktape wat bij het wassen oplost. Je kunt er  bijv.  blinde ritsen mee vastplakken  in stretchstof zodat de stof niet gaat hobbelen tijdens het naaien. Werkt super!)

Er is heel veel band, elastiek, knopen, garen en alle toebehoren voor het naaien en voor de naaimachine, linialen, tekenpapier, rokspuit enz. Heel erg veel dus.

Maar ja, zul je altijd zien, ondanks de hoeveelheid streepjes elastiek en boorden, zit de door mij gezochte band/boord met het mooie aqua/grijs/wit er niet bij.

Jammer, maar het ritje was toch niet voor niets. Ik heb o.a. vlieseline, garen, wondertape en krijtpapier ingeslagen en daar ben ik hartstikke blij mee. En het leuke was: alles met 10% korting. En ik heb heerlijk kunnen rondkijken naar wat er allemaal te koop is. Genoeg ontdekt voor nieuwe projecten die op mijn planning staan.

Mocht je ook interesse hebben, hou de fb pagina van fournituren.nl in de gaten. Er komt vast nog wel een keer zo'n leuke loodsverkoop.

Trouwens, naast de webwinkel vind je fournituren.nl ook op een aantal markten in Nederland. Vroeger op de donderdagse markt in Delft haalde ik al vaak de ritsen en knopen bij deze vriendelijke verkopers.

 

De mooie streepboordjes..

De mooie knopen-tafel

#fournituren.nl