Etten-Leur

Dé winkel in Etten-Leur is die van Kalinka Meuwissen. Hier wilde ik al zo lang graag een keer naartoe, maar iedere keer ging het niet door gezondheidsproblemen. 

Maar hup, donderdag ben ik naar mijn dochter in Rotterdam gereden en zij heeft daarna 2 dagen rondgetoerd met mij. En dus eerst naar Tricots & More. Parkeren kun je gewoon in de straat en gelukkig was er een plekje vrij.

Ik kende Kalinka al een beetje door haar webshop en vanuit de naaigroepen op Facebook. Zij maakt prachtige kledingstukken en verkoopt ook de prachtige stoffen daarvoor. Daarnaast is het een heel vriendelijke dame. Er werd zelfs thee met koek aangerukt voor ons.. (dankjewel Herman.)

De winkel is gevestigd in het auto-inbouw-winkelpand van haar partner, eerst met één tafel in een klein hoekje, maar langzamerhand werd dat hoekje steeds groter..er staan nu ook een paar ferme kasten vol met mooie stofjes. En de autowerkplaats van haar partner is nu deels opslagplaats voor de stoffen. Wat heel fijn is, is dat je weinig hoeft te lopen, de stoffenhoek is compact, maar wel bomvol leuke materialen.

Tricots & More gaat met de trends mee, op het moment dat wij er waren stonden er al rollen met neon stoffen, en in de schappen liggen veel animalprints (Kalinka's dingetje) en tropical prints. Ook de eerste najaars motieven zijn al binnen.

Kalinka, het was heel leuk om jou in het echt te ontmoeten. 

Voor openingstijden en/of de webshop ga naar: www.tricotsandmore.nl 

 

Mijn gekochte stofjes, helemaal blij mee.

Neem contact met ons op

Klik hier en schrijf je e-mailadres, telefoonnummer, adres of andere contactinformatie die bezoekers van je website kunnen gebruiken om contact met je op te nemen.
Naam*
E-mailadres*
Bericht*