Wassenaar, Marco Modestoffen

Woensdag 2 mei zou ik van Leidschendam naar boven Amsterdam rijden, maar door het eindelijk mooie weer had ik besloten een omweg te maken via Wassenaar, Katwijk en Noordwijk. Ik wilde graag wat van de mooie bloembollenvelden met hun prachtige kleuren zien en wie nu hoopt op een foto, sorry, ja ik heb ze gezien, maar ik kon mn auto niet parkeren op de hoofdwegen. Het was best druk met toeristen en al dan niet handsfree een foto maken vanuit de auto probeer ik liever niet....

Ik heb wel foto's gemaakt van een leuke stoffenwinkel in Wassenaar, Marco Modestoffen in het o zo gezellige chique winkelgebied.

Marco verkoopt quiltstoffen, mooie kinderstoffen van katoen en prachtige modestoffen. Ook aan de benodigde fournituren ontbreekt het hier niet.

Verwacht niet voor een koopje hier terecht te kunnen, hoewel vlak bij de kassa liggen stapeltjes coupons en daar vond ik natuurlijk ook wel wat leuks tussen.

Parkeren kun je in de straatjes nabij de winkel, blauwe parkeerkaart wel gebruiken voor max een half uurtje of je kunt de auto in de parkeergarage vlak voor de deur van de winkel zetten. De entree hiervan midden in de straat lijkt wel de ingang van een metrostation in Parijs, maar dan wel op de Champs Elysee.

 

 

Heel veel quiltstofjes

De parkeergarage "Parijse stijl"

Mijn aankopen

De rechterstofjes zijn couponnetjes voor 2 shirtjes, het linkerstofje zag ik in de etalage (rokje) en de zwart/witte grote dotjesstof wordt een prachtige top.

Voor meer informatie kijk op www.marco-modestoffen.nl .De website lijkt alleen niet zo up-to-date.