Kantjeboord in Amsterdam, hét walhalla voor lingeriemaaksters.

Waar begin je....

Het moest er toch een keer van komen....een bezoekje aan het onder lingeriemaaksters zo bekende Kantjeboord in Amsterdam.

En zo geschiedde het gisteren; mijn dochter heeft een prachtige roze (jawel van wie zal ze die tic hebben?) plissée rok, maar die schijnt nogal door. Dus mama mag een onderrokje maken.

Voor dit rokje heb ik al een prima stretchvoering in zachtroze in huis, maar ik wil er aan de bovenkant een zacht picotelastiek aanzetten in dezelfde zachtroze kleur als het stofje.

 

Kantjeboord is eigenlijk een heel winkelblok aan etalages aan de burgemeester van Leeuwenlaan 47....de entree is even zoeken maar zoals bij een van de ramen vermeld staat, nú op nr. 43.

Eenmaal binnen weet je niet waar je moet beginnen, oke eigenlijk wel, ik moest bij de elastieken beginnen, maar mijn ogen wilden alle kanten tegelijk op, van de stofjes naar de knopen, naar de bandjes, naar de prachtige kanten randen, naar de coupons voor bikini's (of beter badpak of tankini in mijn maatje), ooo en dan al die mooie sluitingen voor lingerie, bh-haakjes in tig kleurtjes. Ooit heb ik een mooie lichtblauwe bh gemaakt, met een haakje waar ik niet tevreden over was, maar nu weet ik waar ik de oplossing vind (en ik moet/mag dus hier terug hoera!)

 Enfin, ik heb mn elastiekje in roze gevonden én nog een paar andere roze en een prachtig streep-elastiek voor aan de zijkant van de pijpen van mijn najaarsbroek (vooruitkijken he). Ik zal nog een foto van de buit hier plaatsen.

 

Oja, en zoek je naar een mooi lingerie-pakket, kom dan vooral niet kijken hier....je kunt toch niet kiezen, zoveel moois staat klaar in de schappen.

In dit familiebedrijf staat service op een hoog niveau, behulpzaam en vriendelijk....ik snap wel waarom zoveel dames hier graag terug komen....ik wil dat ook.

 

Voor openingstijden: check de website

www.kantjeboord-amsterdam.nl  .

Parkeren kan voor de deur, maar kom dan niet zoals ik rond het middaguur aan, het was behoorlijk druk in de straat.

En let op één minpuntje: er is geen pinautomaat, dus een gevulde portemonnaie meenemen is wel nodig.

 

 

 

Mijn lingerie-elastiekjes en een gestreepte elastiek voor op broekspijpen.

Lingerie-pakketten in álle kleuren!

Bh-sluitingen in grijs, rood, roze en dan ook nog meer in andere kleuren

Strikjes, bloemetjes, lintjes...

Kant, kant, kant...

Veel stofjes en let op t bordje!